پیام تسلیت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی (ره)

به گزارش ایحاء، آیت الله حسن حسن‌زاده آملی فیلسوف و عارف شیعه ، شب گذشته در بیمارستان امام رضا علیه السلام شهرستان آمل به لقاء الله پیوست.

ایشان متولد سال ۱۳۰۷ هجری شمسی می باشند و آثار بسیاری در فلسفه، عرفان، ریاضی، نجوم، ادبیات فارسی و عربی از خود بر جای گذاشتند. همچنین برخی از مهم‌ترین آثار فلسفی و عرفانی چون اشارات، شفا و شرح فصوص الحکم را تصحیح کرده و بر آنها شرح و حاشیه نگاشته است.

مرحوم علامه حسن‌زاده آملی، کتاب‌هایی چون نهج‌البلاغه، اسفار اربعه، کشف المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری را نیز به چاپ رساندند.

تدریس شرح منظومه، اشارات، اسفار اربعه، شرح فصوص قیصری، ریاضیات و هیئت بخش دیگری از فعالیت های علمی این عالم ربانی بود.

ایشان در طول حیات بابرکت خویش از محضر اساتید بزرگی همچون علامه طباطبایی (ره) بهره مند گردیدند.

دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم درگذشت این علامه فرزانه و فیلسوف بزرگ شیعه را محضر امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف ، رهبر معظم انقلاب، خانواده معظم له، جامعه علمی و دینی کشور و مردم شریف ایران تسلیت عرض می نماید.

دسته‌بندی: اخبار