دیدار با حجت الاسلام شرفخانی

مدیرعامل بنیاد با رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف دیدار نمود

حجت الاسلام و المسلیمن غلامرضا زارع مهرجردی مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، صبح روز یکشنبه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ به اتفاق دکتر علیرضا کاوند رئیس دانشکده علوم قرآنی تهران و بازرس بنیاد، با حجت الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی ریاست محترم امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در محل آن سازمان دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار مدیرعامل بنیاد به بیان گزارش فعالیت ها و دستاوردهای این بنیاد از بدو تأسیس تاکنون پرداخت و به موانع پیش رو اشاره کرد.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام شرفخانی ضمن ابراز خرسندی از این اهتمام شایسته دانشگاه، پیشنهادها و مساعدت های خود را در راستای هر چه شکوفایی این بنیاد بیان نمود.

برچسب: حجت الاسلام شرفخانی، ‌حجت الاسلام غلامرضا زارع مهرجردی، ‌دانشکده علوم قرآنی تهران، ‌دیدار، ‌مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه قرآن، ‌مرکز امور خیریه سازمان اوقاف