بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

درخشش نمایندگان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند، حائز رتبه های برتر شدند.

بنابراین گزارش از میان نمایندگان این دانشگاه در رشته الهیات و معارف، ۷ نفر حائز رتبه های اول تا پانزدهم شدند.

اسامی و رتبه های نمایندگان دانشگاه بدین شرح می باشد:
آقای علی رضایی، رتبه اول و مدال طلا
آقای علی تحقیقی، رتبه سوم و مدال برنز
خانم الهه مردانی، رتبه پنجم
آقای محمد رضا عرب، رتبه هشتم
خانم آمینه حساس، رتبه دهم
آقای محمد شکری، رتبه یازدهم
آقای محمد اصغری، رتبه پانزدهم

بر همین اساس، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پیامی کسب این موفقیت ارزشمند را به دانشجویان و خانواده های محترمشان، اساتید و مسئولان دانشکده های علوم قرآنی تبریک عرض نموده و برای تمامی دانشجویان این دانشگاه، موفقیت و سرافرازی در سایه سار الطاف مقدس و نورانی کلام الله مجید را از خداوند متعال مسئلت نمود.

دسته‌بندی:
اخباراخبار مهم
برچسب: افتخارات دانشگاه، ‌المپیاد علمی دانشجویی، ‌دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

advanced-floating-content-close-btn