نشست مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه با برخی از مسئولین و خیرین استان سیستان و بلوچستان

نشست مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه با برخی از مسئولین سیستان و بلوچستان

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا زارع مهرجردی، مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه علوم و معارف قرآن به اتفاق رؤسا و رابطین بنیاد دانشکده های علوم قرآنی زابل و زاهدان با حجت الاسلام مؤمنی مدیرکل اوقاف سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام بامری رئیس اداره اوقاف زابل، حجت الاسلام عزیزی امام جمعه زابل، حجت الاسلام اشرفیان امام جمعه نیمروز، حجت الاسلام خدری امام جمعه سابق زهک و  رییس حوزه علمیه زهک ، حجت الاسلام رضوانی مسئول خیریه حیاط بخش سیستان و چند تن از خیرین استان و شهرستان به طور جداگانه دیدار و گفتگو کرد.
تجدید پیمان با آرمان های امام راحل(ره) و شهدا در محل حسینیه شهدا و گلزار شهدای ادیمی شهرستان نیمروز در شمال استان سیستان و بلوچستان و بازدید از مساجد در حال احداث دانشکده های علوم قرآنی زابل و زاهدان از دیگر برنامه های مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه در این سفر بود.
دیگر تصاویر این دیدار ها را می توانید در پایگاه خبری دانشگاه در اینجا مشاهده نمایید.

برچسب: بنیاد خیریه دانشگاه قرآن، ‌حجت الاسلام غلامرضا زارع مهرجردی، ‌دانشکده علوم قرآنی زابل، ‌دانشکده علوم قرآنی زاهدان، ‌دیدار، ‌مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه قرآن