حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید کریم خوب بین خوش نظر

برگزاری چهارمین دوره جایزه کتاب قرآنی سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از برگزاری چهارمین دوره جایزه کتاب قرآنی سال در حوزه‌های مختلف علوم و معارف قرآن کریم خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید کریم خوب بین خوش نظر با اعلام فراخوان چهارمین دوره جایزه کتاب قرآنی سال اظهار داشت: چهــارمیـن دوره جایزه کتاب قرآنی سال دانشــگاه علــوم و معـارف قرآن کــریـم، به منظور ترویــج معارف قرآن و فرهنگ وحیانی، معرفی آثار برگزیده و تشویق مؤلفان، مترجمان و مصححان از میان عموم اندیشمندان قرآن پژوه (اعضـای محترم هیأت علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه و سایر) در سطح بین‌الملل در آذر ماه ۱۴۰۲ همزمان با هفته پژوهش برگزار می‌گردد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ابراز داشت: در راستای حمایت از پژوهش‌های علمی دانشگاه ها و مراکز حوزوی در سطح بین الملل برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی جهان اسلام، محورهای ویژه‌ای از سوی شورای سیاست‌گذاری فراخوان اعلام شده است که عبارتند از: مطالعات تفسیر تطبیقی قرآن کریم، مطالعات علوم انسانی قرآن بنیان، مطالعات ادبی و زبان شناختی قرآن کریم، شبهه شناسی و تأویلات قرآنی، مطالعات نظام سازی قرآنی،‌ حکمرانی اسلامی و آینده پژوهی.
وی افزود: پژوهشگران محترم می‌توانند آثار به چاپ رسیده خود را در قالب موضوعات یاد شده به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
خوش نظر ادامه داد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه همایش تا اول آذر ماه ۱۴۰۲ است و از برگزیدگان در هفته پژوهش ۲۵ آذر ماه اختتامیه هفته پژوهش دانشگاه تقدیر بعمل می آید.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم،‌ در پایان بیان کرد: علاقمندان به شرکت در جایزه کتاب قرآنی سال ضمن ثبت مشخصات خود به نشانی www.quran.ac.ir یک نسخه از اثر چاپ شده خود را به دبیرخانه جایزه کتاب قرآنی سال به آدرس: قم، بلوار ۱۵خرداد- خیابان شهید میثمی-جنب امامزاده احمد میانی- سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم-مدیریت کتابخانه ها و انتشارات، کد پستی ۳۷۱۹۱۵۴۴۳۶ ارسال فرمایند.

دسته‌بندی: اخبار
برچسب: بنیاد خیریه دانشگاه قرآن، ‌تقدیر، ‌جایزه، ‌جایزه کتاب قرآنی، ‌دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، ‌معاونت پژوهشی دانشگاه، ‌همایش بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی