معارفه مدیرعامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه

مراسم معارفه مدیرعامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

مراسم معارفه حجت الاسلام و المسلمین محمد طاهر گرایلی، مشاور رئیس و مدیرعامل جدید بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم صبح روز پنج شنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و در محل دانشکده علوم قرآنی مشهد برگزار شد.

مراسم معارفه حجت الاسلام گرایلی مدیرعامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه

دکتر نقیب در این مراسم ضمن تأکید بر شایستگی ها و توانایی های مدیر جدید و تجلیل از تلاش­ های حجت الاسلام زارع مهرجردی مدیرعامل قبلی بنیاد افزود: مدیران قبلی نیز با دلسوزی و تلاش متعهدانه خود همواره در پیشرفت بنیاد خیریه دانشگاه سهیم بوده ­اند و امیدواریم کادر مدیریتی جدید نیز با انتقال تجربه های پیشین خود در حوزه های مدیریتی، منشاء ثمرات و سوق نیات خیرین و واقفین به سمت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم باشند.

شایان ذکر می باشد حجت الاسلام گرایلی در پرونده کاری مدیریتی خود، مدیرکلی اوقاف خراسان جنوبی، مدیر کلی اوقاف هرمزگان و ریاست دانشکده علوم قرآنی بندرعباس را عهده دار بوده است.

اخباراخبار مهمدسته بندی نشده
برچسب: حجت الاسلام گرایلی، ‌دکتر نقیب، ‌رئیس دانشگاه، ‌مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه قرآن، ‌معارفه