دیدار مدیرعامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه با عضو مجلس شورای خبرگان رهبری

حجت الاسلام و المسلمین گرایلی، مدیرعامل بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با آیت الله دکتر محمدهادی عبدخدایی عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه در خصوص موضوعات ظرفیت ها و پتانسیل موجود در دانشگاه قرآن، استفاده از دانشجویان و نخبگان قرآنی آن در امامزادگان و بقاع متبرکه، ابتکارات جدید در عرصه قرآن همچون برنامه تلویزیونی محفل و بحث و گفتگو شد.

شایان ذکر است آیت الله دکتر محمدهادی عبدخدایی در سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۶ ریاست دانشکده علوم قرآنی مشهد، سه دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، ده سال ریاست کمیسیون آموزش عالی مجلس و همزمان نیز به مدت چهار سال عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای پژوهش های علمی کشور را بر عهده و اولین سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان بوده اند.

برچسب: آیت الله دکتر محمدهادی عبدخدایی، ‌بنیاد خیران و واقفان دانشگاه، ‌حجت الاسلام گرایلی، ‌دیدار، ‌مدیرعامل بنیاد خیریه دانشگاه قرآن